Magento E-Ticaret yazılımına 490 $ ile sahip olabilirsiniz. Yıllık ödeme yok..

Detaylar için tıkla Bizi direkt arayabilirsiniz : 0 212 982 48 18

En Çok Kullanılan WordPress Temaları ve Özellikleri 2021

En Çok Kullanılan WordPress Temaları

WordPress ile bir web sitesi oluşturmak isteyenlerin en çok başvurduğu temalar çok çeşitli. İçerik yönetim sistemleri içerisinde en geniş tema kütüphanesine ve geliştiricisine sahip WordPress için temalar çok önemli. Onu bu kadar popüler hale getiren, aşırı fazla tema ve eklenti seçeneğinin olması kuşkusuz. Bu yazımızda, en çok kullanılan WordPress temaları derledik ve özellikleri ile birlikte sizlere faydalı olabileceğini düşündüğümüz tüm seçenekleri maddeler halinde sıraladık. Şimdi gelin en çok kullanılan WordPress temasından başlayarak, onu takip eden WordPress temalarına doğru uzanalım.

Bu listeyi, ThemeForest WordPress tema kategorisinden, en çok satılan WordPress temalarını bularak oluşturduk. Temaların kullanma sayıları, kalitelerini etkilemediği gibi, paylaşacağımız WordPress temalarının kalitesini ancak kullanıcıları belirleyebilir.

En Çok Kullanılan WordPress Temaları ve Özellikleri 2021

1-Avada Theme WordPress Teması

Avada, çoklu bir WordPress temasıdır. İçerisinde bulunan 40’dan fazla şablon ile kullanıcılarının beğenisini toplamıştır. Sadece şablonları ile de değil, Avada içerisinde 300’e yakın hazır sayfa tasarımı, 6 eklenti ve 1000’e yakın sayfa düzenleme seçeneği ile çok işlevli bir WordPress temasıdır.

Avada’nın en çok beğenilmesinde kuşkusuz bir iki dakika içerisinde yüklenen demoları ve değiştirilebilen sayfa dizaynları vardır. Avada birçok WordPress temasından daha esnektir ve hızlıdır. Özellikle yönetim paneli bu hızı kullanıcılarına sağlar ve çok web sitesi yapanlar için çok ideal bir WordPress temasıdır.

Avada demolarının çalışabilmesi için eklentilere ihtiyacınız olacaktır. Bu eklentiler;

  • Revolution Slider
  • FlexSlider 2
  • Elastic Slider
  • Parallax Fusion Slider
  • Layer Slider

Avada WordPress teması birçok WordPress eklentisi ile uyumlu çalışır. İçerisindeki e-ticaret temaları, WooCommerce uyumludur ve çok kullanışlıdırlar.

a-Avada Duyarlı Tasarıma Sahiptir

En çok kullanılan WordPress temalarının ilki olan Avada, tamamen duyarlı bir temadır. Yani bir sayfa dizayn ettiğinizde, aynı anda o sayfa tüm cihazlara uygun bir şekilde çalışır ve tekrar sayfa ayarı yapmanıza gerek kalmaz.

Duyarlı olması, Avada’yı tüm rakiplerinden öne alırken aynı zamanda bunu yaparken de çok hızlı ve sorunsuz olması da cabasıdır.

b-Hızlı Bir WordPress Temasıdır

Tabii ki her tema içerisindeki görsel ve içeriklere göre hızlıdır ama Avada wordPress teması gerçekten hız optimizasyonunda çok başarılıdır.

Hızı etkilemeyecek içeriklerle doldurulduğunda, Google PageSpeed testlerinden yüksek skorlarla geçen tema, bu özelliği ile otomatikmen seo uyumlu bir tema olmaktadır.

c-Yoast Seo Eklentisi İle Uyum

Dünyanın en çok kullanılan WordPress seo eklentilerinden bir tanesi olan Yoast Seo’da Avada’ya uyumludur ve güvenle kullanabilirsiniz. Avada’nın optimize edilmiş hızı, Yoast Seo’nun profesyonel seo desteği ile çok başarılı bir web sitesi kurmanıza olanak tanır.

d-Hızlı Demo Yükleyebilme

WordPress kurulumu sonrası çok hızlı bir şekilde demonuzu yükleyebilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Avada’nın belki de en çarpıcı özelliği hızlı demo yüklenmesi ve demoların kolay şekilde değiştirilebilmesidir.

e-Müşteri Hizmeti

Avada, güçlü bir geliştirme ve destek ekibine sahiptir ve her sorununuzda yanınızda olduğunu bildiğiniz geliştiriciler ile çalışmak size güven verir.

En hızlı şekilde sorun çözen Avada teknik çalışanları, yardım forumlarında da teknik servis hizmeti vermektedirler.

f-Geliştirilmeye Devam Ediyor

Üstün yönetici paneli oldukça detaylı olan Avada, gün geçtikçe daha da geliştirilmektedir. Her güncellemesi ile farklı bir özellik eklenen Avada WordPress teması, en çok kullanılan WordPress temaları içerisinde bu ünvanı hakkıyla almaktadır.

WordPress Avada Temasının fiyatı şu an 39$’dır.

Avada WordPress teması

2-Enfold Theme WordPress Teması

Enfold tema, en çok kullanılan WordPress temaları içerisinde ikinci sırada geliyor ve en az Avada kadar kullanıcısı bulunuyor. Enfold Tema’da Avada mantığı ile çalışan, içerisinde 40’a yakın farklı tema bulunan çoklu bir WordPress temasıdır.

Yönetim panelinin kolaylığı, demoların hızlı yüklenmesi ve teknik destek gibi birçok konuda Enfold Tema, Avada ile yarışa girebilecek derecede başarılı bir WordPress temasıdır.

Enfold Tema’nın da kendine göre bazı özellikleri var ve bu özellikleri sıralayacağız. Öncesinde, Enfold tema içerisinde de Avada tema da olduğu gibi demo slider’lar var ve bunların birçoğu Layer Slider ile çalışmaktadır. Maalesef Layer Slider ücretsiz bir eklenti değildir ve etkinleştirilmediği takdirde kullanılması mümkün değildir.

Fakat bu bir sorun değil. Çünkü Enfold tema içerisinde çoklu slide seçenekleri bulunmakta ve yeni başlayanlar için neredeyse uzman denebilecek seviyede sliderlar hazırlamanız mümkün olabilmektedir.

Enfold tema, demolarını çok hızlı bir şekilde çekebilir ve birkaç dakika içerisinde kullanıma hazır hale gelebilir. Bu özelliği ile daha çok web tasarım işi yapanlar tarafından seçilmekte ve kullanılmaktadır.

Ne olursa olsun, bilmeyen kullanıcılar için her WordPress temasını kullanmak hatta WordPress’in kendisini bile kullanmak, bazı kullanıcılar için zor olabilir.

Fakat acemi olanlar bile merak etmesin. WordPress Enfold Tema yönetim paneli İngilizce olsa bile, kullanımı çok basit bir WordPress temasıdır.

Daha önceden kaleme aldığımız Enfold Tema Özellikleri isimli makalemiz ile tema hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

WordPress Enfold Tema’nın şu an fiyatı 39$’dır. Fakat fiyat bir süreliğinedir ve normal fiyatı 59$’dır.

Enfold WordPress Teması

3-X Theme WordPress Teması

En çok kullanılan WordPress temaları içerisinde üçüncü sırada olan X Tema, diğer rakipleri kadar çarpıcı, kullanışlı ve her geçen gün geliştirilmeye devam eden bir temadır. Rakiplerine göre çok gerilerden hızlı bir satış grafiği yakalayarak üçüncülüğe kadar yükselmiştir ve bu X Tema’nın ne kadar işlevsel ve kullanışlı olduğunun kullanıcılar üzerinden bir ıspatı gibidir.

Her gelişmiş WordPress teması gibi, X Tema’da kendi sayfa düzenleyicisini yakın zamanda kullanıma açmıştır. Bu düzenleyicinin ismi CornerStone’dur ve çok işlevseldir.

X Tema’nın en iyi özelliklerinden biri kuşkusuz içerisinde birçok tema barındırması ve kullanıcılara çoklu tasarım seçenekleri sunabilmesidir. Geçmişin tek ara yüzlü temalarına nazaran artık çoklu temalar daha çok kullanılmakta ve seçilmektedir. Kullanıcılar tasarım konusunda daha çok seçenek istiyor ve istedikleri zaman aynı tema içerisinde değişim de yapmak istiyorlar. İşte X Tema’da bunun için en uygun temalardan bir tanesi aslında. Herhangi bir tema seçeneğinden sonra bir diğerine geçmeniz çok zor olmayabilir.

a-Detaylı Özelleştirici

X tema, detaylı özelleştiricisi ile web sitelerinde sınırsız değişim imkanı sunuyor. En çok satılan WordPress temaları içerisinde olmasının bir sebebi de bu.

Kullanıcılar ister profesyonel olsun, ister amatör, yönetici panelinden birkaç tıkla büyük web tasarım değişiklikleri yapmak mümkün.

  • Tema değişimi
  • Header (Üst Bilgi) değişimi
  • Menü yerleşim ve değişimi
  • Sidebar konum ve değişimi
  • Tasarımın tam veya box şeklinde olup olmaması
  • Sonsuz renk değişimi
  • Yazı tipi değişimi
  • Çok özellikli butonlar
  • Arka fon tasarımları
  • Logolar

Kısacası, X Tema ile web site özelleştirmek çok kolay.

Tüm bu özellikleri ise tarayıcı pencerenizde, canlı önizleme ile yapmanız mümkündür. Bu özellik sayesinde, sayfa yenileme ve diğer sayfa da tasarım denetleme gibi zaman kayıpları ile de uğraşmazsınız.

b-Kısa Kodlar İle İşlevsellik

X Tema’nın bir diğer çekici özelliği ise kısa kodlar ile çalışabilmesidir. Kısa kod özelliği birçok WordPress temasında olsa bile X Tema gibi aşırı işlevsel bir temada da olması hayranlık uyandırıyor. Bu tip ufak geliştirmeler ile belki uzun sürecek işlemleri birkaç saniyede halledebilmeniz çok iyi.

c-E-Ticaret Uyumluluğu

X Tema, WooCommerce eklentisi ile sorunsuz çalışır ve içerisindeki temalar WooCommerce uyumludur.

Temanın e-ticaret uyumlu olması da en çok kullanılan WordPress temaları arasında olmasının bir sebebidir aslında. Birçok e-ticaret mağaza sahibi X Tema ile çevrimiçi mağazalarını oluşturmuş durumdadır.

d-X Tema Duyarlı (Responsive) Temadır

En büyük rakipleri ile yarışındaki köşe taşı duyarlı bir tema olmasıdır. X Tema ile bir web sitesi hazırlarken, her cihaz için ayrı tasarım veya sayfa şablonları düşünmenize gerek kalmaz. Hatta yönetim panelinde mobil cihazlar için birçok ayar ihtiva etmektedir.

Responsive olması ve her geçen gün arkasındaki geliştiriciler tarafından geliştiriliyor olması, X tema’yı güvenli bir tema yapmaktadır. Düşünün, bir e-ticaret sitesi oluşturuyorsunuz ve bir tema seçiyorsunuz. Projeniz boyunca bu temayı kullanmak size zaman kazandırır. Hangi işletme devamlı tema değiştirmek ister ki?

Bir WordPress temasını değiştirmek basit gibi görünse de pratikte oldukça zor olabilir. Hele ki e-ticaret işi yapan web sitelerin içerik yükleri düşünüldüğünde işler daha da zor olmaktadır.

Bu yüzden, X tema duyarlı olması ve gelecekte çıkarılması muhtemel cihazlara uygun olabilmesi ihtimali ile çok tercih edilebilir bir WordPress temasıdır.

e-X Tema Tasarım

X tema, 600’e yakın yazı tipini barındırır ve bu rekor bir rakamdır. Bir WordPress teması için 600 yazı tipi oldukça fazladır ve kullanıcılar açısından bu özellik çok değerli olabilir. Tasarımın bazı yerlerinde farklı yazı tipi kullanması gereken kullanıcılar için X tema seçilmesi gereken temalardandır.

  • Bununla da kalmaz, X tema içerisinde;
  • Arka plan görüntüleri, desenler ve birçok görüntü destekler
  • Yazılara ekleyebilmeniz için 400’den fazla duyarlı simge yazı tipi sunar
  • Yüksek ekran çözünürlüğü ile retina mevcuttur
  • Özelleştirilmiş sosyal medya düğmeleri mükemmeldir
  • Birçok psd dosyası içerir ve tasarımda yardımcınız olabilir
f-X Tema Kurulumu

X tema kurulumu diğer en çok kullanılan WordPress temaları ile aynı şekilde kurulabilir. WordPress yönetici panelinizin tema yükleme bölümünden ya da hosting panelinizden kök dosyalarınıza erişip temanızı yükleyebilirsiniz.

WordPress X Tema Fiyatı Theme Forest üzerinde 29$’dır.

X Tema WordPress Teması

4-BeTheme WordPress Teması

Be tema, 600’den fazla alt tema içerir ve bunların sayısı her güncelleme de artmaktadır. Be tema o kadar fazla alt tema seçeneğine sahiptir ki, kullanıcılar bir web sitesi hazırlarken, 600’den fazla alt tema içerisinden hangisini seçeceklerine bile zor karar vermektedirler.

Hepsi de çok çekici, kullanışlı ve hepsinde kendine özgü bir tasarım vardır ve demo olarak web sitesine aktarıldıklarında, tüm iç sayfalarda beraberlerinde gelir.

Güçlü yönetim paneli ile Be tema en kullanışlı WordPress temalarından biridir diyebiliriz. Yönetim paneli üzerinden birçok özelliğe ulaşabilir ve müdahale edebilirsiniz.

Kendi içerisinde bulunan alt temalar arasında geçiş yapmakta, diğer rakipleri gibi mümkündür. Tabi bu geçişler bir uzman desteği ile yapılırsa daha güvenli olacaktır. Be tema’da diğer en çok kullanılan WordPress temaları gibi WooCommerce e-ticaret eklentisi ile uyumludur ve içerisinde de e-ticaret temaları mevcuttur.

Yani Be tema ile harika e-ticaret siteleri yaratabilir ve bu sitelerin temalarını birkaç dakikada basit bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Be tema hakkında daha önceden kaleme aldığımız WordPress Be Theme isimli makalemizden, tema hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Be Tema’nın şu anki fiyatı ise 59$’dır.

Be Tema WordPress Teması

5-The7 Theme WordPress Teması

The7 tema, en çok kullanılan WordPress temaları içerisinde beşinci sıradadır ve rakipleri gibi hatta daha da fazlasını içeren özelliklere sahiptir. Butik büyüklükteki bir web sitesini, WordPress kurulumundan hemen sonra, tema dosyalarını yükleyerek ve yönetici panelinden demo indirerek yapmak dakikalar almaktadır.

En yakın rakipleri ile bu hızı konusunda yarışan The7 tema, 60’dan fazla alt tema içerir. Bu temalar, demo şeklinde çok basit bir şekilde yüklenebilir. Demo ile çalışma rahatlığı The7 Tema içinde geçerlidir ve demolar arası geçiş yapma imkanı da vardır. Fakat bu işlem için de web site yedeği komple alınmalı, uzman kişilerce yapılmalıdır.

The7 tema, sayfa tasarım düzenleme için bir eklenti kullanır ve bu eklenti WPBakery Page Builder’dir. Eski adı Visual Composer olan bu eklenti ile çok detaylı sayfalar üretebilir, sürükle bırak teknolojisi ile gelişmiş sayfalar yaratabilirsiniz.

The7 Tema bazı eklentiler ile birlikte gelir. Onlardan birkaçı;

  • WPBakery Page Builder
  • Ultimate Addons
  • Slider Revolution
  • The7 Elements
  • ConvertPlus

The7 tema tüm bu eklentiler haricinde, Yoast seo, WooCommerce, Contact7 Form W3 Total Cache gibi birçok popüler WordPress eklentisi ile de uyumlu çalışır.

a-Tasarım Sihirbazı

The7 Tema, tasarım sihirbazı özelliği ile gelir ve özellikle acemi kullanıcılar için bu özellik harikadır. Bir web sitesini oluştururken harcanan uzmanlık ve zaman gibi tüm gereksinimler, tasarım sihirbazı ile gereksizdir.

Tek yapmanız gereken tercih edilen site düzenini seçmek ve yüklemek.

b-Duyarlı WordPress Teması

Hazır temaları ile birlikte gelen The7 tema, tamamen duyarlı yani responsive bir temadır. Oluşturduğunuz herhangi bir sayfa veya web sitesinin geneli için cihaz ayrımı yapmaz ve yapılan sayfayı her cihaza göre uygun hale getirir.

Yönetim paneli üzerinden cihazlara göre ayar da yapılabilen tema, 3 ayrı özelleştirilebilir ekran moduna sahiptir.

C-Sınırsız Header Seçenekleri

Header yani başlık kısmı, web sitenizin en üst kısmıdır. Bu kısımda yapılabilecek tüm değişiklikler The7 tema için sınırsızdır. Yönetim paneli aracılığı ile header bölümünde sorunsuz ve sınırsız değişimler yapma imkanı verir.

Bu özelliği ile benzersiz web tasarımlar oluşturmanızı sağlar.

Mobil cihazlar için ise 4 header düzenine sahiptir. Seçtiğiniz demo yüklendikten sonra, başlık kısmını istediğiniz header düzeni ile değiştirmeniz mümkündür.

d-Destek ve Geliştirme

Bir WordPress teması için en önemli seçeneklerden biri destek ve güncellemelerdir. Destek aldığınız sürece tüm sorunları çözebilirsiniz ve sorunlar çözüldükçe başarı sağlanabilir. En çok kullanılan WordPress temaları içerisinde olmasının bir sebebi de The7 Tema’nın iyi bir destek ekibine sahip olmasıdır. Yardım forumları üzerinden anlık olarak destek alabilir ve eski destek taleplerinden de yararlanıp, web sitenizde değişimler yapabilirsiniz.

WordPress The7 Tema, devamlı güncellenmesi ve geliştirilmesi sayesinde, gelecek vadeden WordPress temalarındandır. WordPress devamlı güncellenen ve gerek güvenlik, gerek ise altyapı bakımından geliştirilen bir sistemdir ve tüm bu geliştirmelere yanıt olarak, rakipleri gibi The7 Tema da daima güncel tutulmaktadır.

The7 Tema fiyatı 39$’dır. Hakkında 8 binden fazla yorum ve inceleme yapılan tema, Theme Forest üzerinden satın alınabilir.

The7 WordPress Teması

6-Bridge Theme WordPress Teması

En çok kullanılan WordPress temaları içerisinde altıncı sırada olan Bridge tema, 600’den fazla demo içeriği ile Be Tema ile yarışan ender temalardan, Haber, blog, kurumsal web sitesi, sağlık, avukatlık aklınıza gelen her sektör için, en yakın rakibi Be Tema gibi demo içerikler hazırlamış ve bunları tüm kullanıcıların hizmetine sunmuştur.

Kullanımı da rakipleri gibi basit, bir WordPress kurulumundan hemen sonra dosya yükleme işlemi bittikten ve tema kurulduktan sonra, yapılandırması kolay, demo içerik yüklemesi hızlı bir temadır.

Bir web tasarımı, Bridge tema ile dakikalar içerisinde bitirebilir ve demo yapı üzerinden web sitenizi oluşturmaya, değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Kolay kullanımlı ve detaylı kullanıcı paneli ile göz dolduran Bridge tema, panel üzerinden, web sitenizin tüm bölgelerine müdahale etme hakkı veriyor. Gelişmiş WordPress temalarının hepsinde olan bu özellik, Bridge tema da her geçen gün geliştiriliyor ve daha kullanışlı bir hale getiriliyor.

En tanınmış WordPress eklentileri olan YITH, WooCommerce, Yoast Seo ve Contact Form7 gibi eklentilerle sorunsuz çalışmaktadır. Bu arada demolarının içerisinde e-ticaret temaları da mevcuttur ve temalar oldukça çekicidir.

Tema kullanıcıları zorluk çekmesin diye oluşturulmuş eğitim videoları vardır ve bu videolar ile birlikte en acemi kullanıcılar bile, WordPress altyapısını kurduktan sonra, Bridge tema ile bir web sitesi kurabilirler.

a-Duyarlı WordPress Teması

En yakın rakipleri gibi Bridge tema da tam duyarlı bir WordPress temasıdır. İçerdiği demolar olsun, sonradan oluşturulan sayfa veya yazılar ya da portfolyolar olsun, hepsi tek tıkla tüm cihazlara uygun bir şekilde yayınlanır.

b-Gelişmiş Yönetim Paneli

Yönetim paneli çok gelişmiş bir temadır. Logodan, sidebar düzenine kadar tüm özellikleri açıp kapatabilir, yer değiştirip farklı tasarımlar yaratabilirsiniz.

En çok kullanılan WordPress temaları arasında olmasını sağlayan bu özelliği ile Bridge tema, rakipleri ile yarışır düzeydedir.

Yönetim panelindeki menüyü incelediğimizde, Enfold tema ile neredeyse aynı hatta daha da fazla özelliğe sahiptir.

C-Destek ve Güncellemeler

Bridge tema da diğer rakipleri gibi arkasında geliştirici takımı bulunan temalardandır. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda size sorunsuz hizmet garantisi verilir ve sorunlar mutlak bir şekilde çözülür. Geliştirici takımı sayesinde, Bridge tema, WordPress güncellemelerine ve yenilenen tüm popüler WordPress eklentilerine anlık olarak uyum sağlar.

Bu özellikleri ile en çok kullanılan WordPress temaları arasına giren Bridge temayı kullanan binlerce kullanıcının yazmış olduğu iyi yorumları, Theme Forest’deki satış sayfasından okuyabilirsiniz.

Bridge WordPress teması 59$’dır. Satın alma işlemini Theme Forest üzerinden kendi sayfası aracılığı ile yapabilirsiniz.

Bridge WordPress teması

En Çok Kullanılan WordPress Temaları Kalitesi

Sizler için en temel özelliklerini kaleme aldığımız bu WordPress temalarının kalite bakımından birbirleri ile kesinlikle farkları olabilir fakat bu tamamen kullanıcı odaklı bir sonuçtur. Bu yüzden, makalemiz, en kaliteli WordPress temalarını değil en çok kullanılanları kaleme almıştır. Bir WordPress teması ile uzun süreli çalışmaya başlamadan önce, demo kullanımını görmeli ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu yoksa karşılamıyor mu görmelisiniz.

Birçok WordPress teması için bunu yapmak mümkündür ve yönetici panellerini gezip bir fikir edinebilirsiniz. Kullanacağınız temanın hangi özelliklerde olduğu ve yönetici paneli çok önemlidir.

Makalemizde kaleme aldığımız tüm WordPress temaları kullanım bakımından kolaydır ama kullanım da kullanıcılara özgü bir durumdur.

Özelliklerinden bahsettiğimiz WordPress temaları, arkalarında devamlı geliştiricileri olan ve yıllardır WordPress kullanıcılarına hizmet veren temalarıdır. Fakat bundan sonra nasıl hizmet verecekleri kimse tarafından bilinemez.

Tema seçerken, Theme Forest üzerinden kullanıcı yorum ve incelemelerini de okumanız yararınıza olacaktır.

Netice Olarak

Bir WordPress alt yapılı web sitesi oluşturmak için mükemmel temalar var ve fiyatları da oldukça uygun. Devamlı geliştiriliyor olmaları, e-ticaret uyumlu olmaları ve içlerinde çoklu tema demolarının bulunması, bu temaları satın almanız için birer neden.

En çok kullanılan WordPress temalarını incelediğimizde içlerinde olumsuz bir sorunla karşılaşmadık. Yönetici panellerinden demolarına kadar, geliştiricilerin satış sitelerine verdikleri tüm sözler tutulmuş gibi görünüyor.

Yardım forumlarında da ilgili temalar ile anında destek hizmeti oldukça kaliteli.

WordPress temaları hakkında kurulum, destek ve WordPress teknik desteği almak için WordPress destek hattı üzerinden personellerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

1 cevap
  1. karakahin
    karakahin says:

    Bee theme gayet iyi bir tema ama ben kullanımında biraz sıkıntı yaşadım. Yani sayfa içi düzenlemeleri falan çok zor. Evet yüzlerce şablon oluşturmuşlar her şey güzel ama seçtiğiniz wordpress temasında küçük bir değişiklik yapmak isteseniz, sayfa düzeni ayarlama konusunda çok uzman değilseniz sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Bir de header ve footer gibi temel bölümler çok sınırlı tutulmuş. Yani yüzlerce tema var evet ama hepsi ortak header ve footer düzeni kullanıyor. Bu biraz saçma gibi geldi bana.

Yorumlar kapalı.

Diğer Blog Yazılarımız

Google Spam İçerikli Günde 40 Milyar Sayfa Keşfediyor
Organik Ziyaretçi Nedir? Nasıl Elde Edilir? Önemi Nedir?
Yeni Anahtar Kelime Nasıl Üretilir? Neden Gereklidir?
Google Spam İçerikli Günde 40 Milyar Sayfa Keşfediyor
Tarih: 04 Ara 2020 - Yazar: YcrSOFT Destek